lunes, 12 de abril de 2010

PLENO ORDINARIO DE ABRIL

Se ha convocado el pleno ordinario del mes de abril y a continuación se detallan el orden del día:
1º.- Aprobación del acta del pleno correspondiente a la sesión ordinaria de fecha 28 de enero del 2.010.
Desde secretaria se ha hecho un gran esfuerzo para ponerse al día en el tema de las actas, después de un año 2009 en el que el retraso llego a los seis meses, actualmente solo es de dos.
2º.- Informar a los miembros del pleno de los Decretos dictados del número 495 al 667 del año 2010.
Puro tramite.
3º.- Cuestiones sobrevenidas.
Cabe esperar que se presente alguna propuesta, pero será el próximo jueves cuando se sabrá.
4º.- Ruegos y preguntas.
Como en los últimos plenos, será donde se planten preguntas para fiscalizar el gobierno.
Ningún proyecto, ninguna idea, nada de nada y es el segundo pleno que esto sucede, ni tan solo propuestas sobre temas que ya están en marcha.
Si algún lector tiene preguntas que hacer, hasta el jueves al mediodía esta a tiempo de hacerlas.

11 comentarios:

Anónimo dijo...

TARJETA RESIDENT
Estem al mes d'abril i la targeta de resident anual per aparcar encara no està disponible, ocasionant greuges a les persones que viuen en carrers amb dificultats per estacionar el vehicle. Cal una solució immediata.

NETEJA TERRENYS
En els darrers mesos vam gestionar la queixa d'alguns veïns de Sant Jordi preocupats per la brutícia de terrenys privats, l'estiu de l'any passat un d'aquests es va cremar. De moment hem resolt un dels terrenys abandonats, queda pendent el terreny situat entre els carrers Passatge Petúnia, C/Begònia i Avd. Sant Jordi.

SKATE PARK
Després de la manifestació de joves que practiquen l'esport de l'skate reclamant una instal·lació digne, ara toca accelerar el procés per assolir l'objectiu del nou Skate Park. El procés pot donar resultats aviat.

LOCAL D’ASSAIG PER A GRUPS DE MÚSICA
Ens hem reunit amb músics de Torredembarra, representen a 10 grups de música, que demanen disposar, a hores, d'un local per fer els seus assajos sense molestar al veïns. Hem iniciat el procés per negociar una solució per aquesta demanda.

ESCORXADOR
Continua el treball per a que el Nucli Antic de Torredembarra disposi d'un Centre Cívic per als ciutadans i entitats del poble, així com, resoldre la necessitat de la nostra colla castellera de disposar d'un espai digne per créixer com a entitat.

ANTENES TELEFONIA MÒBIL
La nostra proposta per regular les antenes de telefonia al terme municipal comença a donar resultats. Des de l'ajuntament ens consta que s'està treballant seriosament aquesta problemàtica. Si tot va bé, aviat podríem veure desaparèixer les aparatoses antenes que hi han en alguns edificis i que tanta desconfiança està generant a la ciutadania els possibles efectes a la salut.

CEIP MIRADES I MALLA XIII
Gràcies a la pressió inicial dels veïns de Clarà per defensar la zona verda de Malla XIII, el CEIP MIRADES podria disposar d'una nova ubicació, molt més cèntrica, evitant així centenars de desplaçaments de les nenes i nens. Ja que la majoria d'aquests viuen al centre del municipi. Hem buscat el consens polític, el consens amb el Departament d'Ensenyament i amb la direcció del CEIP MIRADES. S'està fent bona feina, aviat, esperem, els resultats.

PARADA BUS CENTRE DE REHABILITACIÓ
Ja es pot anar al Centre de Rehabilitació amb el bus urbà, gràcies a la petició de la ciutadania. Ens han arribat propostes de noves parades que estudiarem i proposarem a l'ajuntament.

PLAQUES NOMINATIVES PER A VEHICLES CONDUITS PER PERSONES AMB MINUSVALIES
Després de la retirada d'aquestes plaques, l'ABG, a petició de ciutadans afectats, va demanar el retorn d'aquestes plaques. Després de reunions amb l'ajuntament es va arribar a un acord i avui la majoria de persones afectades, ja tornen a disposar de la plaça garantida aprop de les seves cases.

PROJECTE DE 31 LLOCS DE TREBALL
La Generalitat de Catalunya, dins de les mesures per pal·liar els efectes de la crisi, ha creat un projecte per crear llocs de treball temporals a tots el municipis de Catalunya. A Torredembarra li toquen 31 llocs amb contractes de 6 mesos. Estem pressionant per a que no es perdi aquesta oportunitat.

IBI FRACCIONAT
Recordar que la nostra proposta de fraccionar el pagament de l'IBI, finalment es va acordar un fraccionament de tres parts. L'ABG volíem poder fraccionar encara més el rebut, depenent de les dificultats econòmiques de cada família. Tot i així estem contents del consens i del seu resultat.

ESCOMBRARIES
Celebrem el procés pel contracte d'escombraries, esperem que s'acceleri i que aviat els ciutadans puguem disposar d'un servei realment útil i higiènic.

Si vols més informació o vols col·laborar amb l'Alternativa Baix Gaià

Anónimo dijo...

Toma campanya¡¡¡

Anónimo dijo...

Lo ves Granjel, como tienes que irte y dejar paso al Sr. Bonet

Anónimo dijo...

Grangel hay que meter mas caña. Y podrias comentar que pasa en la policia que salio el tema en el ultimo pleno.

Anónimo dijo...

Al anónimo del Bonet, que se preocupe de sus asuntos y no quiera crear mal rollo.

Anónimo dijo...

mas mal rollo que teneis todos entre vosotros es¡¡imposible!!

Anónimo dijo...

Y la pirula del edificio por legalizar, ¿Dónde está?

Anónimo dijo...

Hoy en el Diari de TGN sale que Torredembarra de 25 millones de € a los bancos.

En 2008 se debian 13,9 millones, con un Plan de inversiones aprovado por los socialistas en marcha, que ya incorporaba la financiaci´´on de la mayoria de obras.

Como es posible que el señor Massague haya duplicado la deuda municipal en tan solo 2 años?

Hay que recordar que los 13,9 millones de 2008, eran la deuda historica acumulada de toda la vida de Torredembarra, como ha hecho Massague para gastarse 12 millones de euros?, en que se los ha gastado?, como se puede duplicar la deuda y dejarla para nuestros hijos/nietos? es una verguenza que vaya de buen empresario y de gestor, cuando en el Ayuntamiento lo unico que ha sabido hacer ha sido endeudarse y encima para que? donde estan esos millones? donde estan las mejoras, donde las inversiones?, y el parquing de Filadors no vale, que lo ha pagado Zapatero.

Creo Grangel que como oposicion debeis controlar ese desbarajuste economico en que ha sumido Massague a Torredembarra, porque los que entren el año que viene no tendran ni solar, si no un agujero que no se como se va a tapar.

La nefasta gestion economica de Masague le descalifica como Alcalde, y encima refinancio la deuda asumiendo + de 3 millones de euros de mas intereseses, claro como no los paga el!. Eso es lo peors, los gestores de fondos publicos se caratcerizan por manejar dinero que ni es de su propiedad ni de ningun accionista, es dinero publico, que s edetrae del bolsillo de los ciudadanos que sudamos tinta para pagar el IBI, no puede ser que este personaje dilapide nuestro futuro con tanta deuda.

Sed responsables, si en proximos plenos propone mas endeudamiento, por favor, ahora qu esta en minoria, no dejeis que se endeude mas, porque cuando suban los tipos de interes, Torredembarra ya solo recaudara impuestos para pagar a los bancos

Anónimo dijo...

COSES QUE M'EXPLIQUEN A MITGES...

Anónimo dijo...

Enrique podrías preguntar en el pleno que pasa con la calle Escoles?? Es una zona muy transitada dado que como bien sabes está el colegio, el instituto y la nueva escola bressol. En la parte del colegio la calzada tiene unos agujeros considerables y está totalmente dejada de la mano de Dios, además de carecer de aceras y alumbrado. Para cuando un arreglo en condiciones??
Saludos y Gracias

Enric Grangel Llop dijo...

El tema de la calle Escoles lo pregunte por escrito en fecha 15 de enero pasado, y lo he repetido en el pleno, como me esperaba no sabe nada, tiene muy mala memoria para lo reciente y excelente para el pasado.
Es un tema que debe de explicar es si se trata de una calle entregada al Ayuntamiento o no, en el primer caso debe de repararla el ayuntamiento en el segundo se trata de urbganizarla a cargo de los vecinos afectados a traves de contribuciones especiales, algo que el alcalde no es partidario como ha dicho en el pleno.